Tack för alla fina kommentarer på föregående inlägg. Det är så värdefullt för mig att få höra hur ni resonerar och tänker kring bloggen! Blir också stolt som en tupp av alla fina ord om mina sponsrade samarbeten. Tack, tack, tack!

Jag går kvällsronden i trädgården. Svär över min chokladbruna akleja som sprider sig värre än maskrosorna. När allt blommat över ska jag klippa bort varenda fröställning och gräva upp allt utom en enda liten planta.

I den varma kvällsluften känns min svala jumpsuit så skön mot kroppen. Lika bekväm som en pyjamas ungefär.

Nu när vi är inne i juli kliar det i fingrarna efter att göra några saker jag ännu inte gjort i sommar

  • Åka på en rejäl loppistur utan någon som trampar otåligt bakom mig och vill gå hem

  • Bada i havet. Har badat i sjöar, bäckar, älvar och åar denna sommar. Men ännu inte i havet.

  • Ta fram min glassmaskin och göra glass på färska jordgubbar och en skvätt grädde.

  • Åka ut med båten. Roddbåten går bra men segelbåt hade varit drömmen.

  • Koka rabarbersaft