Tack för alla fina kommentarer pÄ föregÄende inlÀgg. Det Àr sÄ vÀrdefullt för mig att fÄ höra hur ni resonerar och tÀnker kring bloggen! Blir ocksÄ stolt som en tupp av alla fina ord om mina sponsrade samarbeten. Tack, tack, tack!

Jag gÄr kvÀllsronden i trÀdgÄrden. SvÀr över min chokladbruna akleja som sprider sig vÀrre Àn maskrosorna. NÀr allt blommat över ska jag klippa bort varenda fröstÀllning och grÀva upp allt utom en enda liten planta.

I den varma kvÀllsluften kÀnns min svala jumpsuit sÄ skön mot kroppen. Lika bekvÀm som en pyjamas ungefÀr.

Nu nÀr vi Àr inne i juli kliar det i fingrarna efter att göra nÄgra saker jag Ànnu inte gjort i sommar

  • Åka pĂ„ en rejĂ€l loppistur utan nĂ„gon som trampar otĂ„ligt bakom mig och vill gĂ„ hem

  • Bada i havet. Har badat i sjöar, bĂ€ckar, Ă€lvar och Ă„ar denna sommar. Men Ă€nnu inte i havet.

  • Ta fram min glassmaskin och göra glass pĂ„ fĂ€rska jordgubbar och en skvĂ€tt grĂ€dde.

  • Åka ut med bĂ„ten. RoddbĂ„ten gĂ„r bra men segelbĂ„t hade varit drömmen.

  • Koka rabarbersaft