Usch vad jag är peppad inför första advent och livesändningen från mitt kök. Usch säger jag bara för att det är så många dagar kvar som jag ska gå och längta och samtidigt hinna stressa upp mig på!

Den här livesändningen är Slow-TV. Något helt annat än det SVT oftast pysslar med. Fyratimmarsprogram hör ju inte till vanligheterna men den här gången är liksom grejen att allting går i realtid. Att du kan laga mat och pyssla med oss. Förhoppningsvis känna lite sällskap om du är ensam.

Som utlovat kommer nu inköpslistorna ifall du vill vara med och göra samma saker som oss i söndagens program. Där finns också all information om hur du kan se programmet ifall du grubblar över det. Ni är också några exilsvenskar som undrat om man kommer kunna se det utanför Sveriges gränser – men tyvärr vet jag ingenting om det ännu. Hoppas verkligen att SVT gör det möjligt!

Programmet heter Susannes skafferi. Susanne, kocken som driver programmet är helt fantastisk – kolla bara in den här vinterlunchen med röding som hon bjöd mig på!