Usch vad jag Àr peppad inför första advent och livesÀndningen frÄn mitt kök. Usch sÀger jag bara för att det Àr sÄ mÄnga dagar kvar som jag ska gÄ och lÀngta och samtidigt hinna stressa upp mig pÄ!

Den hÀr livesÀndningen Àr Slow-TV. NÄgot helt annat Àn det SVT oftast pysslar med. Fyratimmarsprogram hör ju inte till vanligheterna men den hÀr gÄngen Àr liksom grejen att allting gÄr i realtid. Att du kan laga mat och pyssla med oss. Förhoppningsvis kÀnna lite sÀllskap om du Àr ensam.

Som utlovat kommer nu inköpslistorna ifall du vill vara med och göra samma saker som oss i söndagens program. DĂ€r finns ocksĂ„ all information om hur du kan se programmet ifall du grubblar över det. Ni Ă€r ocksĂ„ nĂ„gra exilsvenskar som undrat om man kommer kunna se det utanför Sveriges grĂ€nser – men tyvĂ€rr vet jag ingenting om det Ă€nnu. Hoppas verkligen att SVT gör det möjligt!

Programmet heter Susannes skafferi. Susanne, kocken som driver programmet Ă€r helt fantastisk – kolla bara in den hĂ€r vinterlunchen med röding som hon bjöd mig pĂ„!